סוהו עושים את זה שוב עם מנות חדשות ומרעננות. גם בקיץ 2024 סוהו דואגים להפתיע ולהעניק חוויות קולינריות ייחודיות עם שילוב מושלם של טעמים מרעננים ואיכות בלתי מתפשרת. המנות החדשות מעוצבות בקפידה וכוללות מרכיבים טריים ומגוונים, שמשדרגים כל ארוחה לחוויה יוצאת דופן. החל מהסשימי הטרי ועד למופעי הניגירי הצבעוניים, כל מנה במבחר הקיץ של סוהו מעוררת את החושים ולהוסיף ניחוח אקזוטי וקרירות מרעננת. לצד התפריט העשיר והאהוב והאווירה אין פלא שסוהו מסעדה מומלצת בראשון לציון גם בימים החמים של העונה.
ספיישל סשימי סלמון
התחילו עם ספיישל סשימי סלמון – שש יחידות מושלמות של סלמון טרי, מוגשות על מצע קרח גרוס ומלוות בתערובת תאילנדית של למון גראס, ג'ינג'ר, צ'ילי אדום ועירית, יחד עם נגיעה קרמית של אבוקדו. מדובר במנה שמפגישה קרירות ורעננות עם עושר טעמים מופלא.
ספיישל סשימי טונה
אם אתם חובבי טונה, אל תפספסו את ספיישל סשימי טונה. שש יחידות טונה נחות על קרח גרוס, מעליהן תערובת תאילנדית של למון גראס, ג'ינג'ר, צ'ילי אדום, עירית ופילה תפוז קצוץ. המנה הזו מביאה ניחוחות אקזוטיים וטעמים רעננים לכל ביס.
סביצ'ה אינטיאס
למעוניינים במנה קלילה ומרעננת, סביצ'ה אינטיאס הוא הבחירה המושלמת. קוביות אינטיאס טריות מעורבבות עם כוסברה, נענע, בזיליקום סגול, בצל ירוק, צנונית, צ'ילי טרי וטוגארשי, מוגשות על מצע יוגורט עם פוקאצ'ה. השילוב הטרי של הדג והתבלינים יוצר מנה קיצית מושלמת.
תאי רול
רול אינסייד אאוט במילוי סלמון נא, אבוקדו, פאפיה ואספרגוס, עטוף בטונה אדומה. המנה כוללת תערובת קצוצה של למון גראס, כוסברה, צ'ילי אדום וג'ינג'ר טרי, המעניקה לרול טעם אקזוטי ומרענן.
THE NIGIRI SHOW
המופע הייחודי של סוהו מציג מבחר ניגירי במגוון טעמים יפניים ותאילנדים. המנה כוללת 4 יחידות ניגירי טונה עם סויה מתובלת יוזו קושו ובובו אררה, 4 יחידות ניגירי סלמון עם טוביקו שחור, ו-4 יחידות ניגירי אינטיאס עם פלפל אדום חריף, עירית ונגיעת מיונז. המנה הזו מציגה שילוב צבעוני וייחודי של דגים טריים עם תיבול מדויק ומיוחד, המעניק חוויית טעמים מרעננת וחדשה.
NOO NOO
כדי להשלים את החוויה, נסו את קוקטייל NOO NOO המיוחד – ערק ארטיזנלי זוהרה עם גויאבה, אומשיו, סירופ תות-וניל, מיץ לימון וספרייט. המשקה הקיצי הזה ישדרג כל ארוחה ויוסיף נופך מרענן ומיוחד.
סוהו מזמינים אתכם לבילוי קיץ קולינרי מרענן ומרגש עם מנות חדשות ומפתיעות שיחשפו אתכם לעולם של טעמים חדשים וייחודיים. אם אתם מחפשים מסעדה מומלצת בראשון לציון לחגוג אירוע, ערב רומנטי או בילוי עם חברים, סוהו היא הבחירה המושלמת.
להזמנת סושי בראשון לציון והסביבה היכנסו אל SOHO תפריט משלוחים.
SOHO בתקשורת
״סוהו ידועה כמסעדה עם תפריט עשיר ומגוון, המסעדה קיימת מעל 20 שנה וזה גם סוד ההצלחה שלה- לצד מנות בשריות בתפריט: סושי, סלטים, דגים, בתפריט בכל מחלקה קיימת התייחסות לטבעונים וצליאקים, למשל מנת הטופו טום יאם שלנו, מנת סושי צמחוני- בייבי רול- רול של שמנת עם מלפפון בציפוי שומשום שחור.״
למאמרהמסעדה הראשל"צית הגדולה הסבה את כל פעילותה לטובת סיוע לחיילים ולתושבי הדרום, והקימה חמ"ל פעיל ששולח אלפי מנות לחיילים בחזית, דואג לסייע בפינוי ושיכון משפחות מהדרום, צייד את לוחמי השייטת ואף דאג להטסת קצין ששהה בדובאי וקיבל צו 8.
למאמרנכון לעכשיו, מסעדת הסוהו סגורה ומתמקדת במשלוחים. "לקחנו על עצמנו לדאוג לחיילים שיש סביבנו. ביום שישי דאגנו ליחידת סייבר, בחמישי דאגנו ליחידה שעושה עבודה מטורפת בעזה, ולחיילים של חיל הים. אנחנו דואגים לעזור איפה שאנחנו יכולים".
למאמרסוהו בראשון לציון נחשבת לאחת המסעדות המצליחות בישראל. יש שיאמרו המצליחה שבהן. כבר 22 שנים צובאים על דלתותיה המוני בית ישראל. הגעתי אליה בשעה 11:00 בבוקר. הייתי הלקוח הראשון ומסביבי כ־20 אנשי צוות
למאמרגם מסעדת הסוהו כבר צברה ותק מרשים. היא הוקמה על ידי שלושה שותפים צעירים לפני 23 שנה בראשון לציון. בן ציון שמחון, מייסד ובעלי המסעדה, עוד זוכר את הימים שהבניין בו היא ממוקמת היה מפעל אלומיניום שדרך כורכר הובילה אליו. מהר מאוד שמו של הסושי יצא למרחקים.
למאמרשנהיה לראש (דג) ולא לזנב. עד סוף החודש, יוגשו בסוהו (משה בקר 15, ראשון לציון) שלושה ספיישלים חגיגיים: דג דניס צרוב על רוטב קארי צהוב (159 שקלים); טונה פונזו מנגו (חמש יחידות סשימי טונה אדומה על קרם ויניגרט פונזו מנגו, כדורי אורז פריכים, מלח מלדון וטוגרשי – 69 שקלים); וקוקטייל Linky Royal (ג'ין טנקרי רויאל, יוזו, סירופ אננס, רוברטו קוואלי אננס מיץ לימון וליקר קוקוס – 65 שקלים).
למאמרבואו לטעום אהבה אסיאתית בסוהו (משה בקר 15, ראשון לציון) עם מגוון ספיישלים מהמזרח הרחוק: טרטר טונה על עלי וואסבי (79 שקלים); רול מטוגן בטמפורה וטופינג טונה אדומה מתובלת בסויה קוזי (79 שקלים); ושיפוד פילה בקר לצד פירה קרמי וירקות חרוכים ברוטב דמי גלאס (180 שקלים). המנות יוגשו ביום שלישי לאורך שעות היום.
למאמרהמסעדה הראשל"צית המצליחה חוגגת מימונה אסייתית, עם תצוגת אוכל של ממש, שלא כוללת רק מופלטות וספינג'. תוכלו למצוא פה, לבד מהתפריט הרגיל, גם מגשי סושי וקופסאות השקה מיוחדות, בדרך למארחים או כחלק מהאירוע שלכם.
למאמרעוגן האוכל הראשל"צי חוגג פסח עם תפריט מותאם, וגם קינוחים כשרים. תוכלו למצוא פה, בין היתר, סשימי טונה אדומה וסשימי סלמון, סלקים אורגניים בוויניגרט אגוזים יפני, וגם פאדג' שוקולד ופבלובה.
למאמראברי גלעד חיתן את ר', טייס בחיל האוויר שאמור היה אמור להתחתן עם בת זוגו, אך לאור המצב נאלץ לדחות את החתונה, בטקס מרגש במיוחד שאורגן על ידי עמותת ״הכל לחיילים״, שנרתמה למשימה. החתונה המרגשת כללה גם מגשי סושי רבים שנתרמו על ידי מסעדת סוהו. צפו
למאמרהאירוע, שיתקיים ביום שלישי (7 במרץ), יציע תפאורה מיוחדת, תפריט ייעודי, מופע של שלישיית מה קשור ושל די ג'יי אסיה, וגם תחרות תחפושות נושאת פרסים.
למאמרמלון המלך דוד בירושלים מתחדש בימים אלה בגריל רום, מסעדת בשרים כשרה בסגנון ניו יורקי, שמחליפה את לה רג'נס הוותיקה והאהובה. מה בתפריט, מי אחראי על הקוקטיילים ואילו עוד אירועי אוכל צפויים לנו בשבוע הקרוב? כל זאת ועוד
למאמרמסעדת סוהו הוותיקה מראשל"צ פוצחת במסורת משמחת לאוהבי האוכל האסייתי: "The Art of Sushi", ערבי ספיישל על טהרת הסושי עם מאסטרי הסושי הטובים בארץ ובירה KIRIN ICHIBAN צוננת בצד כדי למקסם את החוויה היפנית. שלושת הערבים המיוחדים יתקיימו בחודש יוני, במסגרתם תארח המסעדה סושימנים מוערכים שיצרו תפריטי ספיישל שיוגשו במקביל לתפריט המסעדה יחד עם בירה יפנית מהחבית.
למאמרהבירה היפנית KIRIN ICHIBAN מזמינה אתכם לשלושה ערבים חד פעמיים של אומנות הסושי במסעדת 'סוהו' שיתקיימו במהלך חודש יוני. בתאריכים השונים יתארחו במסעדה שלושה מהסושימנים המובילים בישראל, כל אחד בערב משלו
למאמרמסעדת סוהו האהובה מראשון לציון תארח במהלך חודש יוני את הסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים חד פעמיים על טהרת אמנות הסושי. בכל ערב יתארח שף מוערך המתמחה במטבח האסיאתי עם תפריט ספיישל חד פעמי שהורכב לכבוד האירוע ושם במרכז בעיקר מנות סושי מפתיעות וייחודיות מחומרי גלם טריים ואיכותיים. לצד תפריט הספיישל יוגש במהלך הערב גם התפריט הקבוע של המסעדה.
למאמרמותג הבירות היפני KIRIN ICHIBAN חוגג את חודש יוני עם ערבי ספיישל על טהרת הסושי, שיקראו The Art of Sushi במסעדת 'סוהו' בראשון לציון. האירועים יתקיימו במהלך חודש יוני, ובמסגרתם תארח המסעדה שלושה מהסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים מיוחדים.
למאמרמלון המלך דוד בירושלים מתחדש בימים אלה בגריל רום, מסעדת בשרים כשרה בסגנון ניו יורקי, שמחליפה את לה רג'נס הוותיקה והאהובה. מה בתפריט, מי אחראי על הקוקטיילים ואילו עוד אירועי אוכל צפויים לנו בשבוע הקרוב? כל זאת ועוד
למאמרכל הפתיחות (והסגירות גם, הלוואי ולא היינו צריכים), תפריטים חדשים ומנות במהדורה מוגבלת, פסטיבלים וחגים, ארוחות מיוחדות ואירועים של פעם בשנה (רצינו לכתוב סילבסטר, אבל הבנו כבר מזמן שכמעט כל שבועיים יש כאן איזה "יום ה… הבינלאומי", ובמקומותינו זאת סיבה מספיק טובה לאיוונט).
למאמר