מותג הבירות היפני KIRIN ICHIBAN חוגג את חודש יוני עם ערבי ספיישל על טהרת הסושי, שיקראו The Art of Sushi במסעדת 'סוהו' בראשון לציון. האירועים יתקיימו במהלך חודש יוני, ובמסגרתם תארח המסעדה שלושה מהסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים מיוחדים.
מותג הבירות היפני KIRIN ICHIBAN חוגג את חודש יוני עם ערבי ספיישל על טהרת הסושי, שיקראו The Art of Sushi במסעדת 'סוהו' בראשון לציון. האירועים יתקיימו במהלך חודש יוני, ובמסגרתם תארח המסעדה שלושה מהסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים מיוחדים.