עסקית 5 – אנאפן כבד אווז ברוטב טריאקי יפני

מנת אנאפן כבד אווז ברוטב טריאקי יפני במסעדת הסוהו

מוגש על מצע ג'בטה חמה עם פרוסות כבד אווז (150 גרם לפני צליה) ברוטב טריאקי, ריבת בצל, חסה, עגבנייה, ובצל סגול מוגש עם סטייק צ'יפס טוגראשי ברוטב איולי.

טגיות: אוכל אסייתי, אנטריקוט במחבת, אסייתי, בקר מוקפץ, בשר אנטריקוט אנטריקוט מסעדה, בשר כבש, כבד בקר, כבש על האש, כריכים, כריכים בריאים, כריכים טעימים, מוקפץ בקר, מסעדת אנטריקוט, נתחי בקר, סטייק בקר, סטייק כבש, צלעות בקר, רצועות בקר, רצועות בקר מוקפצות, תפריט כריכים

חזרה לתפרית עסקיות